Afgelopen zaterdag vond ik in de nieuwe Happinez een mooie groene bladzijde met een spreuk van Winnie de Poeh. Ik besloot van vandaag mijn lievelingsdag te maken en omdat ik toch in de buurt van Rotterdam was vertrok ik al snel naar Katendrecht om naar het Deliplein en Fenix Food Factory te gaan.

World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-Happinez-286x400      World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-Happinez-boemen-286x400

Het Deliplein is zich behoorlijk aan het ontwikkelen. Naast de prachtige bloemenzaak van MK Floral en kadootjeswinkel Izookmooi is er een skatewinkel en valt er genoeg te eten en drinken. Koffie en heerlijke brownies bij De Zeeuwse meisjes bijvoorbeeld (tevens vintage-shoppen), restaurant de Matroos en het meisje, nou ja ga zelf maar kijken. In de oude loods aan het Deliplein zit o.a. circus Rotjeknor maar ook Fenix Food Factory. Een wijnproeverij, warme authentieke bakker, vlees en groenten. Al je voedsel is hier verkrijgbaar in een fijne nonchalante setting.

World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-de-zeeuwse-meisjes-2-286x400      World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-de-zeeuwse-meisjes-3-286x400

World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-MK-Floral-286x400      World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-Fenix-Food-Festival-Rechtstreex-286x400

Hieronder vind je wat foto’s om de sfeer van dit havengebied te proeven. Aan de overkant van de Maas zie je Hotel New York, met de wandelbrug makkelijk te bereiken.

World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-sfeerl-286x400       World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-New-York-286x400

World-of-Wouda-Rotterdam-Deliplein-sfeer-4-600x400

Foto’s 1 en 2 uit magazine Happinez, overige World of Wouda

Pin It on Pinterest

Share This