Wat vond ik het altijd moeilijk een kado voor mijn vader te kopen. Niet dat hij geen interesses had! Hij was gek op boeken. Over Indianen, Amerika, de Noordpool, architectuur, scheepvaart, vuurtorens en zo kan ik nog wel even door gaan. Het probleem zat ‘m er in dat hij altijd een verlanglijstje had met boeken die met geen mogelijkheid te krijgen waren. Alle boekhandels, antiquariaten liepen we af. En soms hadden we geluk.

In mijn winkel heb ik ook aan vaders gedacht. Er zijn kadoos die de mijne wel op prijs had gesteld.

world-of-wouda-rianne-koens-otura-2-units-bElbow mounted lichter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • De krukjes van Otura, mooi, slim en handig.
  • De Elbow muurkandelaar van Heetman Patijn. Dat is voor z’n roodkoperen zou hij zeggen als iets voor mekaar was.
  • De mooie balsabox mini met zwarte binnenkant van Nomess Copenhagen voor het opbergen van horloges, foto’s of andere zaken die hij bewaren wilde.
  • Of de penspoons van Lucas en Lucas, een stoer alternatief voor een roerstaafje.
  • Het ophangsysteem Hank van LLot LLov vanwege het simpele en het functionele.
  • In onze volière vroeger hadden we onder andere een merel die zelfs als de kooi open stond niet weg wou vliegen. De poster van Maartje van den Noort zou een mooi plekje krijgen in zijn werkkamertje. Of anders wel de ansichtkaarten met vogels.
  • Ook al was hij gek op engelse drop, het bijzondere snoep van Lakrids zou toch echt de weg naar zijn mond wel vinden.

Zoek je een kado voor jouw vader? Tot en met 21 juni a.s. krijg je met kortingscode papa2015 10% korting op alle producten in de webshop. En ik heb een productcategorie mannen aangemaakt. Zo wordt een kado vinden nog makkelijker!

world-of-wouda-Nomess-balsabox-personal-mini-black-3world-of-wouda-Lucas-en-Lucas-penspoon-setworld-of-wouda-llot-llov-hank-collectionWorld-of-Wouda-Maartje-van-den-Noort-vogel-ekster

Pin It on Pinterest

Share This