En dan ineens is mijn atelier/showroom/winkel toch echt open!  In de zomervakantie begonnen we met het leeg halen van de ruimte die vol stond met o.a. een Citroën 2CV en Traction, een 4 stellingen lange hoeveelheid onderdelen van oude brommers, motorolie en andere onderdelen, veel oud papier en andere zaken die eigenlijk al lang naar de stort of kringloop konden en ga zo maar door.

Daarna begon ik met het bezoeken van beurzen, ontwerpers en deed mijn eerste bestellingen. Een van de eerste met wie ik afspraken maakte was Veerle van Fou de Feu. Zij maakt prachtig ceramiek en ik ben de enige die haar werk in Nederland verkoopt. Daar ben ik heel blij mee!

World-of-Wouda-winkel-Fou-de-Feu-Rhytm-cups

World-of-Wouda-winkel-Fou-de-Feu-Rhytm-bubbles      World-of-Wouda-winkel-inrichting-5
Fou de Feu Rhytm  en zelf bijzondere slingers maken

Het inrichten van de ruimte ging niet zonder slag of stoot. Maar tegenslagen horen bij klussen en het resultaat is helemaal naar mijn zin geworden. Samen met Monique Tieleman vulde ik de winkel met alle ingekochte spullen, zag dat het goed was en opende de winkel.

Zoals je al kon lezen in een eerder blog verkoop ik vooral (handgemaakte) producten van jonge ontwerpers en kunstenaars, aangevuld met interieuraccessoires van het seizoen en zelfgemaakt items. Het zijn in ieder geval allemaal producten waar ik Wow! tegen zeg en waar ik (een beetje) vlinders van in mijn buik krijg.

World-of-Wouda-winkel-inrichting-4      World-of-Wouda-winkel-lotty-lindemans
Sieraden- of make-upbox  en mini tasjes Lotty Lindeman

World-of-Wouda-winkel-plank-en-tas      World-of-Wouda-winkel-maartje-van-den-noort
De stoere hoek en unieke print van Maartje van den Noort

World-of-Wouda-Maartje-van-den-Noort-vogel       World-of-Wouda-winkel-kerstboom-design
Maartje van den Noort en design kerstboom

Atelier/showroom/winkel zijn open op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.30 uur, verder natuurlijk als ik er zelf aan het werk ben en uiteraard op afspraak. Je bent van harte welkom. Koffie, thee en lekkers zijn altijd voorradig. Aan een webwinkel wordt gewerkt.

 

Foto’s 1 en 2 Fou de Feu
Overige foto’s World of Wouda!

Pin It on Pinterest

Share This