Een aantal jaren geleden kwam ik bovenstaande foto op internet tegen en ik hing hem meteen thuis aan de muur. De witte muurobjecten boeide me meteen. Waren het beestjes, wormen, kokkels, gekke mannetjes? Ik kwam er achter dat het bubbles waren, wandobjecten gebaseerd op zeepbellen! Van Fou de Feu van de belgische keramiste Veerle van Overloop.  Ik was verliefd!

Herman, mijn laatste baas, vond op enig moment dat ik naast mijn salaris iets extra’s had verdiend. Ik mocht iets voor mezelf uit kiezen. Hij dacht aan bonnen voor een restaurant of het filmhuis. Een collega zei toen “Jij houdt toch zo van mooie dingen? Heb je niet iets op het oog?” En zo kreeg ik die prachtige serie bubbles aan mijn muur als vervanging van de foto. Herman is zo’n anderhalf jaar geleden plotseling en veel te jong overleden. Daarmee hebben deze bubbles voor mij nog meer waarde gekregen.

world-of-wouda-fou-de-feu-bubbles-wall-1world-of-wouda-fou-de-feu-bubbles-wall

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik de plannen voor mijn winkel aan het uitwerken was, wist ik meteen dat ik het werk van Veerle heel graag wilde verkopen. En zo geschiedde. Ik ben heel blij en supertrots dat ik het enige verkooppunt in Nederland ben van het mooie werk van Veerle.

Veerle is gek! Van vuur wel te verstaan! Naast de bubbles heeft ze een nieuwe serie gemaakt die Rhythm heet. Fijne cups om je koffie of thee uit te drinken, bijpassende lepeltjes, onderzetters en houten en marmeren planken.

world-of-wouda-fou-de-feu-rhythm-cups-spoonsworld-of-wouda-fou-de-feu-rhythm-cups

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom een keer in mijn winkel kijken als je de producten van Fou de Feu live wilt zien. Of kijk in mijn webshop, misschien dat je dan net zo verliefd wordt op haar producten als ik ben. Veel plezier!

De layout laat nog wat te wensen over, daar wordt aan gewerkt.

Foto 1 Fou de Feu www.foudefeu.com
Overige World of Wouda! www.worldofwouda.nl

Pin It on Pinterest

Share This