mijn verhaal

Ik hou van mooie dingen, eigenlijk mijn hele leven al en ik kan niet zonder. Een mooie vaas met tekening van een insect, een zijden sjaal met grafische print, die simpele ketting, wit keramiek, mijn broche met hertenkopje, het felgekleurde schilderij, die geborduurde poef, de gebouwen in mijn stad, fluitenkuid langs de sloot, de zon die aan het eind van de dag de zee zilver kleurt, enzovoort enzovoort.

Na mijn opleiding interieurstyling opende ik op 29 november 2014 mijn offline winkel World of Wouda! waar ik producten verkoop waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar ik WOW! tegen zeg.

Je vindt er voornamelijk handgemaakte producten van ontwerpers uit Nederland, België.

Tip van de sluier? Fou de Feu (in Nederland alleen bij World of Wouda!), Scheublin / Lindeman, LLot LLov, New Duivendrecht, Snijder & Co, Draaj, Stilst en Maartje van den Noort!

mooie dingen waar je WOW! tegen zegt

Pin It on Pinterest

Share This