over Paulien en World of Wouda!

mijn verhaal

Ik hou van mooie dingen, eigenlijk mijn hele leven al en ik kan niet zonder. Een mooie vaas met tekening van een insect, een zijden sjaal met grafische print, die simpele ketting, wit keramiek, mijn broche met hertenkopje, het felgekleurde schilderij, die geborduurde poef, de gebouwen in mijn stad, fluitenkuid langs de sloot, de zon die aan het eind van de dag de zee zilver kleurt, enzovoort enzovoort.

Na mijn opleiding interieurstyling opende ik op 29 november 2014 mijn atelier in Geervliet (op het Zuid-Hollandse Voorne Putten) waar ik textiele interieuraccessoires maak. En vooral verkoop ik producten waar mijn hart sneller van gaat kloppen en waar ik WOW! tegen zeg.

Je vindt er veel handgemaakte producten van ontwerpers uit Nederland, België en enkele items die ik zelf maak.

Tip van de sluier? Elke van den Berg, Fou de Feu (in Nederland alleen bij World of Wouda!), Rianne Koens, Lotty Lindeman, LLot LLov, Lucas & Lucas, Snijder & Co en Maartje van den Noort!

mooie dingen waar je WOW! tegen zegt

naar de webshop

Pin It on Pinterest

Share This